Klant worden
Kennis & media
Klantenservice zakelijk
Klantenservice is NU OPEN.
Wij zitten iedere werkdag van 8:30 tot 20:00 voor je klaar.
Consument Zakelijk

Veelgestelde vragen.

Heb je nog vragen over Billink? Dat kan! Bekijk alle veelgestelde vragen op deze pagina om snel een antwoord te vinden. Kun je geen antwoord vinden? Neem dan contact met ons op via de klantenservice.

Heb je nog vragen over Billink? Dat kan! Bekijk alle veelgestelde vragen op deze pagina om snel een antwoord te vinden. Kun je geen antwoord vinden? Neem dan contact met ons op via de klantenservice.

Hoe Billink werkt

Wanneer een consument kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen’, worden er persoonsgegevens ingevoerd. Billink screent deze gegevens realtime om te controleren of de consument voldoet aan de voorwaarden om met Billink te betalen. Wanneer de consument voldoet aan de voorwaarden, wordt de bestelling afgerond. Billink stuurt een factuur per e-mail, welke binnen veertien dagen betaalt dient te worden. Mocht de consument geen toestemming krijgen om achteraf te betalen met Billink, dan verzoeken wij de consument om gebruik te maken van een andere betaalmethode.

Wanneer je achteraf betalen aanbiedt in de check out van jouw webshop geef je de consument extra redenen om te bestellen. Er wordt een betrouwbare betaaloplossing geboden, de consument kan immers eerst de bestelde producten zien voordat er wordt overgegaan tot betaling. Daarnaast zou kunnen dat een consument een bestelling wilt plaatsen, maar geen reader of creditcard bij de hand heeft. Het kan voorkomen dat de maand iets langer is dan het salaris, terwijl de consument het product direct nodig heeft. De mogelijkheid tot achteraf betalen haalt eventuele drempels weg voor de klant en kan meer omzet genereren. De bestelling kan nu wel geplaatst worden, in plaats van dat er tot een ander moment gewacht wordt.

Zeker, Billink achteraf betalen is zowel B2C als B2B aan te bieden. Klik hier om te vragen naar de mogelijkheden, of check onze scherpe tarieven met de tarievencalculator.

Door te kiezen voor ‘achteraf betalen’ bestel je eerst het product en betaal je achteraf binnen veertien dagen. Het is de ideale betaaloplossing voor als je onderweg bent en geen reader of creditcard bij de hand hebt. Daarnaast biedt ‘achteraf betalen’ de mogelijkheid een nieuwe webshop te ontdekken en eerst de producten te zien en pas achteraf te betalen met Billink. Eerst zien, dan betalen!

Veelgestelde vragen

Op de pagina “integraties en toepassingen” zijn alle platformen te vinden waarmee Billink gekoppeld kan worden. Staat jouw plug-in er niet bij? Neem contact met ons op! Je kunt een e-mail sturen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 010-4141473.

Wij betalen je altijd uit na het afgesproken aantal dagen. Heb je vragen over de uitbetaling of is er iets misgegaan? Neem dan contact met ons op. Je kunt een e-mail sturen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 010-4141473.

Wanneer een klant niet of te laat betaalt, staan wij garant voor het orderbedrag. Jij loopt hierin geen enkel risico: ongeacht of de klant betaald heeft, keren wij het bedrag binnen de afgesproken termijn aan je uit.

Nadat de consument zijn of haar gegevens heeft ingevoerd, voert Billink een kredietwaardigheidscheck uit. Het kan zijn dat de consument niet achteraf kan betalen met Billink. Hiervoor kunnen meerdere redenen zijn. Om de exacte reden te achterhalen kan de consument een schriftelijk verzoek sturen naar [email protected].

Overige vragen

De klantenservice is te bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Je kunt de klantenservice per e-mail bereiken op [email protected] en telefonisch op telefoonnummer 010-4141473.

Je treft de algemene voorwaarden via deze link. 

Billink werkt samen met betrouwbare keurmerken

Bij Billink bieden we één handige oplossing voor talloze webshops en bedrijven aan. We werken hard aan een soepele implementatie, optimale shop-ervaring en een overzichtelijke administratie. Om onze betrouwbaarheid te verhogen, werken we samen met de twee belangrijkste webshop-keurmerken van Nederland.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem contact op!

Of bel 010-4141473